Anti-Roest

Rustbuster levert u alle bekende anti-roest producten: Tectyl, Fertan, Caprotech RX en Rustyco.

OmniKassa

Wist u dat u nu ook kunt betalen met uw Credit Card? Dat biedt u vaak extra kopersbescherming via uw creditcard-maatschappij !

WT-148048 Zandstraler klein incl toebehoren

Slijpen, Schuren & Stralen

 
Prijs: 29.95
heeft u vragen?

Een uitkomst voor de serieuze roestorateur is dit speciale zandstraalsetje. Met deze set is het mogelijk om direct op de auto plaatselijk kleine stukjes volledig schoon te stralen. Een straalkast is hierbij dus niet nodig.

 

Het mondstuk van dit pistool is voorzien van een speciale rubber manchet. Deze manchet plaatst u strak tegen de auto. Door een opening in het rubber wordt het materiaal nu plaatselijk schoon gestraald. Het straalzand blijft in de manchet en wordt in een opvangzak verzameld zodat het kan worden hergebruikt.

 

Dit pistool wordt als complete set geleverd. Alles wat u nog nodig heeft is een compressor. Door het geringe luchtgebruik van de spotstraalset set is deze op vrijwel elke compressor te gebruiken (vanaf 24 liter tankinhoud). Dan kunt u zelf in alle kleine hoeken en gaten stralen. Zelfs plekjes die met de schuurmachine niet bereikbaar zijn kunt u met dit straalpistool perfect ontroesten! Ideaal voor de restauaratiehobby.

 

Het straalpistool is voorzien van een Euro aansluiting. 

 

 

 
  • Link toevoegen aan:
  • www.facebook.com