Anti-Roest

Rustbuster levert u alle bekende anti-roest producten: Tectyl, Fertan, Caprotech RX en Rustyco.

OmniKassa

Wist u dat u nu ook kunt betalen met uw Credit Card? Dat biedt u vaak extra kopersbescherming via uw creditcard-maatschappij !

Bedrijsfopvolging Rustbuster

  • Met pensioen
    Met pensioen
  • Rustbuster 2.0
    Rustbuster 2.0

Pensioen !

 

Na 17 jaar de "hoofd-rustbuster" te zijn geweest (ook wel bekend als de "head-buster") is het tijd geworden het stokje door te geven aan een jongere generatie. Claudia Veenendaal zal vanaf 15 december "Rustbuster 2.0" vorm gaan geven. Inmiddels ben ik zelf de 65 ruim gepasseerd en dus al enige tijd een AOW-er die nog full-time werkte. In het komende jaar hoop ik dan ook meer tijd te hebben om met een eigen project aan het "rustbusten" te gaan. De resultaten daarvan komen ongetwijfeld op deze website te staan.

 

Rest mij nog al onze klanten in binnen- en buitenland te bedanken voor het in Rustbuster gestelde vertrouwen. Ik wens Claudia Veenendaal veel succes en zal haar zeker in de komende tijd nog met raad en daad terzijde staan.

 

Jan Willem Briër.

 

Rustbuster 2.0


Het belangrijkste doel van Rustbuster2.0  is het online aanbieden van kennis, gereedschappen en materialen voor autobedrijven, ZZP’er en de oldtimerhobbyist. Kwaliteit en service staan voorop, net als een gemakkelijk en begrijpelijk gebruik van de website en een zo duidelijk mogelijke informatievoorziening over de geboden producten en services. Daarnaast in de echte winkel het gevoerde assortiment en service persoonlijk beschikbaar hebben voor de klantenkring. Onder de namen IZY gas en IZY trade wordt een pakket gassen, materialen en gereedschappen aangeboden waarmee je als Particulier of (semi)professionele lasser veilig aan de hobby of klus kan werken. Het IZY assortiment omvat ook terras heaters en kachels. Momenteel worden de mogelijkheden onderzocht om een propaangas vulstation toe te voegen aan de dienstverlening. Daarnaast zal het assortiment worden uitgebreid met materialen die gasfles en apparaat verbinden.

 

Over Claudia:

 

Kort samengevat: Moeder van vier kinderen in de leeftijd tussen 19 en 23. Ondernemer met een passie voor auto’s en gas.Inspirerend en sociaal. Opgegroeid in Ederveen tussen de gasflessen. Bijna 20 jaar dealer in de autobranche. Ruime verkoopervaring en brede kennis van de gebruiksmogelijkheden van propaan. Daarnaast veel kennis van industriële gassen op het gebied van lassen.

 

Ik kijk er erg naar uit om met Rustbuster 2.0 aan de slag te gaan, het assortiment aan te passen aan uw wensen en een fijne winkelervaring te ontwikkelen, zowel aan de Wiltonstraat in Veenendaal als online. Ik ben erg blij dat ik in de komende tijd gebruik kan maken van de jarenlange ervaring van de ‘Head Buster’ Jan-Willem Briër waardoor zijn kennis voor de klanten beschikbaar blijft. Het interieur van de winkel zal een beetje aangepast worden en de online winkelervaring zal sterk verbeterd worden. Graag tot snel; in de winkel, online of aan de telefoon! De lasapparaten staan klaar om uitgeprobeerd te worden. Dat doen we natuurlijk onder het genot van een kopje koffie!

 

 

 
  • Link toevoegen aan:
  • www.facebook.com