Behandeling Keverbodem met
Caprotech RX5 en RX10.

Stap 1.

Na het kaalmaken van de bodem wordt de eerste laag RX5 aangebracht. RX5 is zeer dun en loopt zo erg mooi in alle hoeken en gaten. RX5 is kleurloos; na droging ziet het er uit alsof het metaal is voorzien van een dunne vernislaag. Het aanbrengen van de RX5 kan met kwast, roller of verfspuit geschieden (hier is gekozen voor de verfspuit).

N.B. Na het stralen of schuren dient men tenminste 24 uur te wachten met het aanbrengen van de eerste laag RX5. In die tijd kan zich een zeer dunne oxidehuid vormen welke een goede basis is voor de hechting van de lijnolie die in de RX5 zit.

Stap 2.

Na droging (stofdroog) kan de tweede laag RX5 worden aangebracht. Nu dient men de RX5 bij kamertemperatuur minimaal 24 uur te laten uitharden.

Stap 3.

Nu wordt begonnen met het aanbrengen van de RX10. In dit geval is er voor gekozen om de hele bodem op kleur te brengen. Standaard is RX10 diepzwart. Op speciaal verzoek kan echter tegen een geringe meerprijs elke RAL kleur worden aangemaakt. Het hier gebruikte geel is RAL 1028.

De eerste laag RX10 dient men circa 50% te verdunnen. RX10 is van huis uit namelijk vrij dik. Voor het verdunnen kan het beste RX5 worden gebruikt.

 

 

Stap 4.

Na droging (stofdroog) kan de tweede laag RX10 worden aangebracht. De tweede laag wordt minder sterk verdund. Na droging is dit het resultaat.

 

N.B. de RX10 is gewoon met de kwast aangebracht.

Laatste wijziging
 30-08-2006
Adres / openingstijden

Adres - Openingstijden - Routebeschrijving

Bestelprocedure

Tel: 0318-613233        

Rustbuster, Veenendaal  2006

E-mail: info@rustbuster.nl