Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Wilt u lasapparatuur, zoals een lasapparaat kopen en wilt u verzekerd zijn van uitstekende kwaliteit? Bij Rustbuster heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment. Het is niet zo dat u voor iedere keer dat u gaat lassen dezelfde materialen en apparatuur nodig heeft. Wij hebben een webshop en een fysieke winkel in Veenendaal waar u technische onderdelen en lasapparatuur, zoals een lasapparaat, kunt kopen.

Voor iedere klus kunt u bij ons geschikte lasapparatuur kopen

Er bestaan vele lastechnieken en daarbij horende lasapparaten. Zo heeft u misschien weleens de volgende vragen gehad: Wat is MIG/MAG-lassen? Hoe ziet een puntlasapparaat eruit? Wat is MMA? Hoe gaat puntlassen in zijn werk? Is gasloos MIGlassen net zo mooi als met beschermgas? Om op deze vragen antwoord te geven heeft Rustbuster voor u korte video’s gemaakt van deze lasprocessen. Bij ieder proces op de adviespagina staat een link om het filmpje te downloaden. Ieder lasapparaat en andere lasapparatuur om het specifieke lasproces uit te voeren, kunt u bij ons kopen. Tevens verkopen we praktische lasinstructieboeken: “Stap voor Stap MIG/MAG Lassen”, “Stap voor Stap TIG Lassen”, ”Stap voor Stap Plaatwerken” en ”Stap voor Stap Elektrode Lassen”. Wij hebben een divers aanbod aan lasapparatuur, zodat u voor ieder proces een geschikt lasapparaat, bijvoorbeeld een Cebora-lasapparaat, kunt kopen.

Neem contact met ons op of bezoek onze winkel

Als u nog vragen en/of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0318 – 613 233 of door het sturen van een e-mail naar info@rustbuster.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Veenendaal, waar u geniet van een kopje koffie of thee en onze persoonlijke service. Bovendien is er de mogelijkheid de verschillende lasapparaten uit te proberen in ons unieke las-experience center, zodat u erachter komt welk lasapparaat en lasapparatuur u het beste kunt kopen. Daarnaast bieden we ook diverse workshops aan op het gebied van lassen en plaatwerken.

9 reacties