Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Onder de auto werken met de producten van Rustbuster

Het komt regelmatig voor dat veel auto doe-het-zelvers levensgevaarlijke toeren uithalen bij het werken aan en onder de auto.

Krikken

De wagen moet meestal verder omhoog dan met de standaard krik mogelijk is. Dan worden er balkjes, tegels en ander materiaal opgestapeld en daar bovenop komt dan de toch al niet zo stabiele autokrik. Je moet er niet aan denken wat er gebeurt als een dergelijke constructie het begeeft. Één en ander wordt nog eens in de hand gewerkt door het aanbod aan kleine hydraulische krikjes bij de bekende bouwmarkten en kijkwinkels. Deze speelgoed krikjes zien er indrukwekkend uit op de foto maar zijn met een hefhoogte van slechts 30 cm in de meeste gevallen te laag voor enig serieus sleutelwerk.

Rustbuster biedt u daarom een professionele garagekrik met een hefhoogte van 50 cm en een maximaal te heffen gewicht van 2250 Kg. Met deze krik breng je moeiteloos ook de wat zwaardere auto’s op de gewenste hoogte. Uiteraard wordt deze degelijk uitgevoerde krik met E-keur geleverd.

Assteunen

Om veilig onder de auto te kunnen werken dient deze te worden ondersteund door assteunen. Rustbuster levert ze in drie maten: 43 cm (draagvermogen 3 ton per stuk), 62 cm (draagvermogen 6 ton per stuk) en 70 cm (draagvermogen 12 ton per stuk). Indien deze niet beschikbaar zijn kunnen twee op elkaar gestapelde wielen onder een chassisbalk of kriksteun ook levensreddend werken. Bekijk het aanbod in de webshop.

Ligmatten

De meeste roestorateurs hebben helaas niet de beschikking over een werkbrug en liggen dus nogal eens op hun rug onder de auto. Gewoon op de koude vloer of hoogstens op een oud dekentje. Erg comfortabel is dat niet. Makkelijker gaat dat als u gebruik maakt van een verrijdbare ligmat. Deze met zes wielen uitegruste ‘plank’ is anatomisch gevormd en heeft uitsparingen voor de armen en schouders. Het hoofd legt u zachtjes op het kussentje. Bovendien is er voorzien in twee aflegvakken voor gereedschap zodat dat niet onder de auto hoeft te blijven slingeren. Een dergelijke ligmat maakt het onder de auto werken dus veel aangenamer. Indien u de ligmat niet gebruikt, dan neemt de ligmat maar weinig ruimte in. Deze kan bijvoorbeeld aan een haak opgehangen worden.

Voor vragen, advies of opmerkingen, neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Eén reactie