Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Met de producten van Rustbuster

Wilt u graag antiroestmiddel kopen om diverse producten te ontroesten? Roest ontstaat doordat een auto door de weersomstandigheden vuil oppikt. In combinatie met pekel zorgt dit voor een broeiplek van roest. Het nalatig zijn in het aanpakken of preventief behandelen van roestplekken kan rotte plekken in het plaatwerk veroorzaken. In het ergste geval moet er nieuw plaatwerk in de auto geplaatst worden. Een kostbare reparatie die voorkomen kan worden door roestpreventie van de auto, ofwel “voorkomen is beter dan genezen”!

Het uitvoeren van een behandeling voor roestbescherming van de auto kan de eigenaar zelf doen. Er zijn verschillende manieren om de auto te behandelen tegen roest. Allereerst dient de auto grondig schoongemaakt te worden. Vergeet hierbij niet om de moeilijk bereikbare plekjes mee te pakken. Als er nog geen roestplekken zichtbaar zijn, kan de auto na het drogen ingespoten worden met een antiroestmiddel, zoals Caprotech rx-producten, Fertan of Tectyl.

Als er al roestplekken zichtbaar zijn, is er een andere aanpak nodig. Het verwijderen van de roest is niet in zijn geheel nodig, een lichte oxidatie is nodig om een reactie aan te gaan met de antiroestproducten. Door de roestplekken lichtjes te bewerken met een clean-strip of staalborstel ontstaat er een opening (open porie). Wij zien de roestvlekken als een soort porie van de huid. Het belangrijkste daarbij is dat je de porie gaat afsluiten, dicht sealen zorgt er voor dat er geen reactie meer kan ontstaan. Hiervoor bieden wij als Rustbuster u de volgende producten aan: Caprotech rx-producten en de Fertan.

Antiroestmiddel is essentieel om te zorgen dat uw klassieke auto of motor lang genoeg meegaat. Met de producten van Rustbuster beschermt en onderhoudt u uw voertuigen op een uitstekende en gemakkelijke manier. U kunt ons antiroestmiddel online of in onze winkel in Veenendaal kopen.

Het beste antiroestmiddel kopen voor uw producten

De merken Caprotech, Fertan, Motip, Noverox, Rustyco, Valvoline Tectyl en Brunox zijn allemaal bij ons verkrijgbaar. De verschillende producten van deze merken bestaan onder andere uit sprays, roestwerende verf, roestomvormers, primers, ontvetters, reinigers en zinksprays. Door antiroestmiddel te kopen, haalt u het beste uit uw producten en hoeft u zich nooit meer zorgen te maken! Bekijk het assortiment  voor het gehele aanbod. Bij ieder product staat een uitgebreide omschrijving. Wij streven altijd naar een hoge service en de beste kwaliteit. Daarnaast bieden wij onze producten tegen een scherpe prijs aan. Zo kunt u, naast antiroestmiddel, ook andere producten bij ons kopen, zoals gevulde gereedschapskarren.

Bestel online of in onze winkel

Het kopen van antiroestmiddel doet u eenvoudig in onze webshop. Voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag al in huis. Heeft u vragen over een specifiek product? Bel dan naar 0318 – 613 233 of stuur een e-mail naar info@rustbuster.nl voor meer informatie of deskundig advies. Ook bent u van harte welkom in onze winkel te Veenendaal. Wij zien u graag verschijnen!

7 reacties