Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Plaatwerken met de producten van Rustbuster

Altijd al willen plaatwerken? Rustbuster heeft een ruim assortiment voor voorgevormde plaatwerkdelen en divers gereedschap voor plaatwerken.

Assortiment plaatwerk

Het plaatwerken en zelf maken van plaatwerk is een leuke maar tijdrovende bezigheid. Voor veel “populaire” oldtimers zijn reparatiedelen beschikbaar. Goed passend, vaak van de originele mallen. Rustbuster levert ook voorgevormde plaatwerkdelen.

Plaatwerk toelichting

In onze winkel in Veenendaal hebben we ook vlakke plaat op voorraad. Dit is blanke staalplaat, geschikt om reparatiedelen van te maken voor in de carrosserie. De meeste oldtimers, youngtimers en moderne auto’s hebben plaatwerk van 0,8 mm dik. Sommige oldtimers (met de hand geklopte carrosserieën / sommige USA cars / Volvo / Lada) hebben een carrosserie die gemaakt is van 1,0 mm plaatstaal. Voor het repareren kan zowel 0,8 mm als 1,0 mm gebruikt worden. Plaatstaal van 0,8 mm is relatief eenvoudig te bewerken (kloppen/buigen/zetten) en de 1,0 mm is iets eenvoudiger te lassen (minder snel gaten / iets minder snel vervorming). Staal van 2,0 mm wordt gebruikt voor het maken van beugeltjes, chassis reparatie en verstevigingen.

Ook plaatwerk gereedschap verkrijgbaar bij Rustbuster

Bij het plaatwerken is het handig goed gereedschap te gebruiken, zoals een aambeeld, plaatwerkhamer, zetbank, etc. Bekijk het aanbod plaatwerk gereedschap in ons assortiment.

Let op!

Plaatwerk kunnen we niet in zijn geheel verzenden met de DPD vanwege de grote afmetingen! Op een pallet (vrachtgoed tarief) is dat wel mogelijk. Plaatwerk bij voorkeur afhalen in onze winkel.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom gerust langs in onze winkel. Hopelijk vindt u wat u zoekt en graag tot ziens!

Bekijk ook

Assortiment plaatwerk gereedschap

Plaatwerk gereedschap

Plaatwerken- en lascursus

Lasapparaten

Assortiment plaatwerken

Assortiment lasapparaten

2 reacties