Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Slijpen, schuren en stralen bij Rustbuster

U denkt misschien slijpen, schuren en stralen wat houdt dit in? Heeft u weleens de behoefte gehad om een product te verfijnen? Van schuurpapier tot haakse slijpers en van een zandstraalset tot staalborstels, u kunt bij Rustbuster voor werkelijk alles terecht!

Zandstraalset

Deze zandstraalset is uitermate geschikt voor het volledig schoonstralen van kleine stukjes op de auto. Een uitkomst voor de serieuze roestorateur is het speciale zandstraalsetje dat wij aan ons leveringsprogramma konden toevoegen. Met deze set is het mogelijk om direct op de auto plaatselijk kleine stukjes volledig schoon te stralen. Een straalkast is hierbij dus niet nodig.

Het mondstuk van dit pistool is voorzien van een speciale rubber manchet. Deze manchet plaatst u strak tegen de auto. Door een opening in het rubber wordt het materiaal nu plaatselijk schoon gestraald. Het straalzand blijft in de manchet en wordt in een opvangzak verzameld zodat het kan worden hergebruikt. Dit pistool wordt als complete set geleverd. Alles wat u nog nodig heeft is een compressor. Door het geringe luchtgebruik van de spotstraalset set is deze op vrijwel elke compressor te gebruiken (vanaf 24 liter tankinhoud). Dan kunt u zelf in alle kleine hoeken en gaten stralen. Zelfs plekjes die met de schuurmachine niet bereikbaar zijn kunt u met dit straalpistool perfect ontroesten! Ideaal voor de restauratiehobby.

De set bestaat uit de volgende onderdelen:

Voor het slijpen, schuren en stralen bestaan er dus ook andere producten. Zie het onderstaande overzicht voor het aanbod.

Doorslijpschijven, afbraamschijf en lamellenschijven

Dit zijn verschillende schijven die geschikt  zijn voor het voor- en nabewerken van laswerk. Deze schijven passen op verschillende slijptollen. Deze slijptollen zijn geschikt voor doorslijp-, afslijp- en ontroestwerkzaamheden. Daarnaast levert Rustbuster ook staalborstels voor de slijptollen.

Schuurpapier

Uitgebreide maten schuurpapier koop u bij Rustbuster. De verschillende soorten schuurpapier zijn geschikt voor het schuren van roestig of geplamuurd plaatwerk. Bovendien is het zeer geschikt om plaatwerk spuitklaar te maken.

Carrosseriezaag, -slijptol en roloc disc-slijper

Deze producten zijn uitstekend voor carrossie werkzaamheden, het uitslijpen van slechte delen plaatwerk en het afwerken van lasnaden en schoonschuren.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over het slijpen, schuren en stralen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom gerust langs in onze winkel. Hopelijk vindt u wat u zoekt en graag tot ziens!

Bekijk ook

Eén reactie