Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Voor starthulpen en snelladers bent u bij Rustbuster aan het juiste adres. Een acculader levert tijdens het laden een beperkte stroomsterkte. Het laden van een volledig uitgeputte accu duurt dan meestal minimaal enkele uren. Dat is vervelend als de auto eigenlijk direct gestart moet worden. Om dat probleem op te lossen bestaan er tegenwoordig handige starthulpen (booster-accu’s). Dit zijn draagbare accu’s waarmee een auto met lege accu opgestart kan worden. Deze boosters worden opgeladen vanuit het lichtnet en houden gedurende langere tijd hun lading vast. Ze zijn voorzien van dikke (start-) kabels die zo op de lege accu kunnen worden aangesloten. Sluit altijd eerst de plus-pool aan en dan pas de negatieve pool (massa). Zelfs het starten van een diesel is mogelijk mits men een starthulp gebruikt van voldoende capaciteit. Rustbuster levert uiteraard ook zo’n exemplaar. Deze starthulpen zorgen ervoor dat de levensduur van de accu extra lang wordt.

Snellader auto

Rustbuster heeft een professionele auto snellader voor 6 en 12 Volt accu’s in haar assortiment. Dit omvat een instelbare laadstroom van 3, 5 of 20 Ampere voor het razendsnel volledig opladen van uw (auto-) accu. Bevat een digitale statusindicatie van voltage en restcapaciteit van de accu. Voorziet ook in een ‘motor-start’ functie waarbij de lader korte tijd tot 150 A kan leveren om de auto te kunnen starten. Amerikaans fabrikaat van de “Schumacher Electric Corporation”.

Auto accu

Niet alleen de auto accu kan worden opgeladen, maar door middel van het sigarettenaansteker contact, kan uw laptop, ipad, mobiel, o.i.d. ook opgeladen worden. Een win-winsituatie dus!

Mocht u nog vragen en-of opmerkingen over de starthulpen en snelladers hebben,  aarzel dan niet en neem contact met ons. Tevens bent u ook van harte welkom in onze winkel, hopelijk vindt u wat u zoekt. Graag tot ziens!

Eén reactie