Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

        Logo_valvoline.jpg Logo_valvoline.jpg

"The Driving Force in Rust Protection"

Valvoline Tectyl producten zijn ontwikkeld voor de bescherming van metalen oppervlakken tegen corrosie op korte en lange termijn.

Al meer dan 85 jaar verlengen de beschermende coatings van Tectyl™ het operationele gebruik van auto’s, vrachtwagens, bussen, aanhangers, andere voertuigen en onder andere machines. De naam Tectyl is synoniem voor kwaliteitscoatings welke eenvoudig zijn aan te brengen en lang beschermen.
Niet voor niets is Tectyleren een begrip in "De dikke van Dale’.

Tectyl_bodysafe.png
Tectyl Bodysafe

 

Valvoline Tectyl Bodysafe

TECTYL Bodysafe is het van oudsher bekende anti-roest middel op basis van was en bitumen. Bodysafe is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van de onderzijde van uw auto.

Door het aanbrengen van een laag Bodysafe worden met name bodems en wielkasten gevrijwaard van beschadigingen door steenslag en roest. Tectyl Bodysafe vormt een krachtige barrière tegen de invloeden van vocht en zout en is eveneens bij uitstek geschikt voor het (uitwendig) beschermen van brandstoftanks, rem- en brandstofleidingen en remkabels.

Levering in spuitbussen van 600 ml, onderschroefbussen van 1 L  en in blikken van 1 Kg.

Bestellen

Valvoline  tectyl 190 black

Valvoline Tectyl 190 Black

De ideale bescherming tegen steenslag en roest. Voorkomt ernstige beschadiging van metalen delen aan de onderzijde van auto’s, trucks, trailers etc.  Bijzonder geschikt voor dorpels en bodemplaten. 

Tectyl 190 is sneldrogend en overschilderbaar. Dit op rubber en hars gebaseerde product droogt op tot een elastische en sterke filmlaag.

Levering in spuitbussen van 400 ml, onderschroefbussen van 1 L

Bestellen

Valvoline Tectyl Amber

Tectyl Amber Spray is een oplosbaar, vloeibaar anti-corrosiemiddel in een spuitbus. Het heeft goede waterafstotende eigenschappen en is daarom zeer geschikt voor een groot aantal toepassingen. Deze spray droogt op tot een amberkleurige, wasachtige, semi-stevige doorzichtige laag.

Levering in spuitbussen van 400 ml.

Bestellen

Valvoline Tectyl ML

Valvoline Tectyl ML is een vochtwerend anti-roestmiddel met een grote kruipende werking. Geschikt als bescherming van motorruimte, carrosserienaden, holle ruimtes (deuren), bevestigingen, laspunten, etc. Stopt en vertraagd het corrosieproces. Door de speciale nozzleset gemakkelijk en snel aan te brengen op moeilijk bereikbare plaatsen.

Levering in spuitbussen van 600 ml en onderschroefbussen van 1 L

Bestellen

tectyl-glashelder-400-ml.jpg
Valvioline Tectyl Glashelder

 

Valvoline Tectyl Glashelder

TECTYL Glashelder is een transparant op hars gebaseerd anti-corrosie middel. Aanbevolen voor uitwendige motorconservering, chrome delen van fietsen, bromfietsen, motoren en alle blanke metaaldelen van gereedschappen en andere instrumenten. Ook geschikt als vochtafstotend middel voor elektrische bedrading van motorvoertuigen

Levering in spuitbussen van 400 ml.

Bestellen

Eén reactie