Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Auto- en oldtimer clubs van Nederland

Welkom in de bruisende wereld van auto- en oldtimerclubs in Nederland!

Hier vind je een overzicht van gepassioneerde auto verenigingen en communities in Nederland die de liefde voor klassieke auto’s delen. Ontdek de diversiteit aan groepen, van liefhebbers van vintage modellen tot enthousiaste restaurateurs.

Elke club biedt unieke bijeenkomsten en activiteiten. Of je nu een ervaren oldtimerbezitter bent of gewoon geïnteresseerd bent in het bewonderen van prachtige wagens, sluit je aan bij een club en beleef samen de rijke geschiedenis en passie voor automotive erfgoed.

Laat je inspireren door de warmte van deze gemeenschappen en geniet van de tijdloze charme van onze geliefde klassieke auto’s.

oldtimer-autoclubs-in-Nederland
kon-nederlandsche-automobielclub-automerk-in-nederland

Vereniging KNAC

De KNAC, opgericht in 1898, is een onafhankelijke club voor autoliefhebbers die opkomt voor automobilisten. De KNAC bestaat uit de KNAC Vereniging en KNAC Services B.V.:

  • KNAC Vereniging behartigt belangen van wegverkeer en autotoerisme, bevordert veiligheid en stimuleert autohistorie.
  • KNAC Services B.V. ondersteunt leden met administratie, pechhulp en verzekeringen.
  • Doel: Duurzaam autoplezier, erfgoed behouden en veilige, interessante autoroutes en bestemmingen bieden.
Breakdown service
ANWB
Plezier in auto’s
fehac-logo-rustbuster-auto-en-oldtimer-club-in-nederland

FEHAC

FEHAC staat voor “Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs. 

FEHAC zet zich in voor het behoud en het bevorderen van het gebruik van historische voertuigen in Nederland. Ze vertegenwoordigen en ondersteunen meer dan 200 aangesloten autoclubs en motorfietsclubs door middel van lobbywerk, advies, en het organiseren van evenementen.

FEHAC speelt een belangrijke rol in het behouden van het culturele erfgoed van historische voertuigen en het stimuleren van de passie voor klassieke auto’s en motorfietsen in Nederland.

Historische voertuigen
FEHAC Academy
Vereniging met leden
a-ford-club-logo-rustbuster-auto-en-oldtimer-vereniging-in-nederland

A-Ford Club

De vereniging heeft als voornaamste doel het behouden van automobielen van het merk Ford die een belangrijke historische en technische waarde vertegenwoordigen.

De vereniging is toegewijd aan het bewaren van deze voertuigen in hun meest diverse vormen, terwijl ze zich richt op zowel historische als technische waarde. Bovendien heeft de vereniging als doel om de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren en verzamelaars van deze Ford-automobielen te vertegenwoordigen en te bevorderen. 

Ford automobielen
Ford-modellen A, T, B 
Ford V8-modellen