Bst

De BST Metaalborenset HSS-R is een merk en productlijn die bestaat uit een reeks metaalboren. De afkorting “HSS-R” staat voor “High-Speed Steel Rolled,” wat verwijst naar het type staal dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van deze boren. HSS-R-boren zijn ontworpen om effectief te boren in verschillende soorten metaal, waaronder staal, roestvrij staal en aluminium, dankzij hun hoge snelheid en duurzaamheid.

Deze boren zijn bedoeld voor precisieboren in metalen materialen en bieden goede prestaties en langdurig gebruik. Ze hebben meestal scherpe snijranden en zijn bestand tegen hoge temperaturen en slijtage, wat resulteert in nette, nauwkeurige gaten zonder oververhitting of verslechtering van de boorprestaties.

De BST Metaalborenset HSS-R kan in verschillende formaten en configuraties worden geleverd, wat handig is voor verschillende boorbehoeften en projecten. Over het algemeen is dit merk en product geschikt voor professionele vakmensen, doe-het-zelvers en hobbyisten die regelmatig werken met metaalboren.

Productcategorieën

Filter op prijs

Prijs filter - slider
0140

Toont alle 3 resultaten

Filter op prijs

Prijs filter - slider
0140

Toont alle 3 resultaten

18% Korting
Draadsnijset20-20Tap-snijset2011020Delig20-20Metrisch-fijn.jpg
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 138,47.  167,55 incl btw