Peddinghaus

Hoogwaardig handgereedschap van Peddinghaus Handwerkzeuge Vertriebs GmbH

Met trots kijken wij terug op een lange traditie die begon met de oprichting van ons bedrijf in 1839. Sinds 1873 produceren wij kwaliteitshandgereedschap van het hoogste niveau. Tegenwoordig bieden wij waarschijnlijk het meest uitgebreide assortiment hamers en handgereedschappen voor alle professionele sectoren. Door onze integratie in de MOB Groep in 1991 breiden wij continu ons assortiment handgereedschappen uit om nog efficiënter te kunnen blijven opereren op de markt.

Professioneel gereedschap voor diverse sectoren

Wij leveren hoogwaardig handgereedschap aan professionele gespecialiseerde handelspartners in verschillende sectoren, waaronder de bouw-, ambachts- en industriële sector. Ons assortiment is zeer breed en omvat duizenden artikelen, variërend van tangen, koevoeten, gereedschapsmodules tot bankschroeven en producten op het gebied van gipsplaatbouw.

Onze toewijding aan kwaliteit

Bij Peddinghaus Handwerkzeuge Vertriebs GmbH staan we bekend om onze toewijding aan kwaliteit. “Vechten voor kwaliteit” is niet alleen onze garantieclaim, maar ook een geesteshouding die ons begeleidt in al onze dagelijkse activiteiten, op elk niveau binnen ons bedrijf. Onze kwaliteitsgarantie wordt ondersteund door onze ISO-9001-certificering, wat getuigt van ons streven naar excellentie.

Met ons brede assortiment hoogwaardig handgereedschap en onze focus op kwaliteit blijven wij de marktleider in onze sector. Wij danken onze gewaardeerde klanten en partners voor hun vertrouwen in onze producten en diensten.

Productcategorieën

Filter op prijs

Prijs filter - slider
3373

Toont alle 2 resultaten

Filter op prijs

Prijs filter - slider
3373

Toont alle 2 resultaten