Pressol

Pressol is een bekend Duits merk dat gespecialiseerd is in de productie van smeermiddelen, oliën en allerlei soorten apparatuur en accessoires voor het hanteren en opslaan van vloeistoffen. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de industrie van smeermiddelen en vloeistofbeheer.

Het assortiment van Pressol omvat een breed scala aan producten, waaronder handmatige en pneumatische pompen, smeergereedschappen, olietrechters, olie- en vloeistofcontainers, vetspuiten, en andere accessoires die worden gebruikt in verschillende industriële toepassingen. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten, evenals voor innovatieve oplossingen die de efficiëntie van het smeren en het beheer van vloeistoffen verbeteren.

Pressol bedient verschillende sectoren, waaronder de automotive-industrie, landbouw, industrie, en zelfs particuliere klanten die hoogwaardige smeermiddelen en vloeistofbeheerproducten nodig hebben. Het merk wordt vaak geassocieerd met betrouwbaarheid, precisie en geavanceerde technologieën om aan de behoeften van klanten te voldoen en tegelijkertijd milieuvriendelijke oplossingen te bieden.

Productcategorieën

Filter op prijs

Prijs filter - slider
2333

Toont alle 2 resultaten

Filter op prijs

Prijs filter - slider
2333

Toont alle 2 resultaten