Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Lasworkshops

Rustbuster verzorgt een aantal workshops over lassen en plaatwerken. In 1 dag of middag leert u het nodige over het gekozen onderwerp. Dit alles is voornamelijk gericht op de hobbypraktijk van het "Roestoreren"  maar ook andere geïnteresseerden zullen deze workshops zeer waarderen.

Op dit moment kennen we een 3 tal workshops:

Workshop TIG lassen

TIG lassen wordt de meester van alle lasprocessen genoemd. Het is zeer veelzijdig. Staal, RVS, Koper, Aluminium, Koper en vele legeringen zijn met dit proces te lassen. Het lasproces is echter zeer veeleisend voor de lasser. Zowel de theorie (machine instellen, voorbewerking van het werkstukmateriaal) als de praktijk (handvaardigheid van de lasser) verdienen extra veel aandacht. U kunt bij Rustbuster de grondbeginselen van het TIG proces leren tijdens de Workshop TIG lassen.
Meer informatie

Schrijf nu in:

18 April       27 Juni

Workshop MIG/MAG lassen

U maakt op één dag kennis met de elementaire begrippen van het lassen aan autoplaatwerk. Eerst wordt de nodige theorie behandeld en daarna kunt u het geleerde in de praktijk brengen d.m.v. een tweetal opdrachten. Enige affiniteit met techniek is wel wenselijk maar er is voor deze workshop geen specifieke vooropleiding nodig. Meer informatie

Schrijf nu in:

11 april         9 mei         30 mei

Workshop/Masterclass plaatwerken

Het “roestoreren” van klassieke automobielen vereist veel vaardigheid in het bewerken van metaal. Met name het uit vlakke plaat vormen van (reparatie-) delen voor de carrosserie is een fascinerende bezigheid. Het betreft hier tevens  een vak dat nog slechts door de spreekwoordelijke handwerksman met engelengeduld wordt uitgeoefend.

In deze ‘masterclass’ maakt u kennis met een aantal facetten van dit werk. Het leuke hiervan is dat uiteindelijk zal blijken dat een prachtig resultaat vaak met betrekkelijk eenvoudige middelen wordt bereikt. De belangrijkste component hierin is meestal de factor ‘tijd’ en dat maakt deze bezigheid weer uitermate geschikt voor de hobbyist die niet elk uurtje op een factuurtje hoeft te zetten.
Deze MasterClass wordt georganiseerd door Rustbuster in samenwerking met Jeroen Blankers(professioneel restaurateur) en Arnold Davelaar (meester-lasser).

Meer informatie

Schrijf nu in:

25 april

Eén reactie