Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Hoe werkt het retourproces?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een artikel aan ons wilt retourneren. Op deze pagina leest u hoe u moet handelen. Ook vind u op deze pagina de garantie voorwaarden.

Retourneren

 • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige productbedrag van de geretourneerde producten gecrediteerd. Hierbij vervallen de verzendkosten.
 • Voor palletzendingen gelden andere voorwaarden: Indien een bestelling per pallet word verzonden en u kiest ervoor om deze zending te annuleren/retourneren dan zal Rustbuster het factuurbedrag verminderd met de verzendkosten aan u terugbetalen. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
 • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rustbuster.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien een product u onverhoopt beschadigd bereikt zullen wij u een retourlabel via e-mail zenden waarmee u het beschadigde product gratis aan Rustbuster kunt retourneren.
 • Ook als het artikel niet meer leverbaar is bij Rustbuster zal de hele order of een deel van uw order geannuleerd worden, en binnen 14 dagen na uw bestellingsdatum het verschuldigde orderbedrag retour terugstorten.

Uitzonderingen retourneren

Let op:  
 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 •  Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
 •  die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 •  die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 •  die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 •  een door u speciaal geproduceerd/besteld product kan nimmer retour/geannuleerd worden;
 •  die snel kunnen bederven of verouderen;
 •  waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 •  voor losse kranten en tijdschriften;
 •  voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

Gefeliciteerd met de aanschaf van kwaliteitsgereedschap.
Goed gereedschap is meer dan het halve werk!  Ook goed gereedschap kan defect raken, in veel gevallen kunt u onder de garantievoorwaarden van het betreffende merk het gereedschap vervangen.

Hoe te handelen bij een defect?

Indien het gereedschap dat bij Rustbuster is aangeschaft defect is dient u dit gereedschap aan te bieden (samen met een kopie van de factuur) aan Rustbuster. U kunt dit gereedschap persoonlijk langsbrengen of u kunt het opsturen (samen met een kopie van de factuur). Zonder kopiefactuur wordt geen garantie verleend.

Wat valt onder garantie?

Dat is afhankelijk van het merk gereedschap dat u hebt aangeschaft. Algemeen geldt dat alles wat buiten de slijtage bij normaal gebruik defect gaat onder de garantie valt. Alle fabricagefouten zijn dus gedekt. Transportschade valt niet onder de garantie. Schroevendraaiers en bitjes vallen niet onder garantie; schade hieraan wordt verondersteld het gevolg te zijn van normaal gebruik.

Hoe lang is de garantie?

De garantietermijn is afhankelijk van het merk gereedschap dat u hebt aangeschaft. Meestal staat op uw factuur de garantietermijn voor de betreffende aankoop.

Juist gebruik van gereedschap

Het spreekt voor zich dat u het gereedschap dient te gebruiken waar het voor gemaakt is. Een schroevendraaier is bijvoorbeeld geen beitel. Gebruik bijvoorbeeld ook nooit een stuk pijp om op een ratelsleutel meer kracht te kunnen zetten. Onjuist gebruik kan direct tot schade aan het gereedschap leiden. Bij vragen over juist gebruik van het gereedschap neem contact op met Rustbuster.