Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Tevredenheidsgarantie

Rustbuster vindt het belangrijk dat u tevreden bent over uw aankoop.
Voor alle online bestellingen en aankopen in de winkel van Rustbuster gelden daarom de volgende regels:

Controle:

Wilt u zo vriendelijk zijn uw bestelling na ontvangst direct te controleren? Indien er onverhoopt iets niet in orde is of indien u nog vragen heeft betreffende de artikelen, gelieve contact met ons op te nemen via e-mail (info@rustbuster.nl) of telefonisch (0318-613233, gedurende kantooruren).

Te veel besteld?

Indien u te veel heeft besteld van artikelen zoals antiroestmiddelen of lakken dan kunt u de ongebruikte artikelen aan ons retourneren en zullen wij u de kosten daarvan terugbetalen. Hiervoor geldt echter wel dat dit binnen 3 maanden na aankoop geschiedt en de artikelen ongeopend en nog ‘nieuw’ zijn. U dient een kopie van de aankoopnota te overleggen. De eventuele verzendkosten zijn voor uw rekening.

Productgarantie

De garantietermijn van de meeste producten bedraagt minimaal 1 jaar. Verbruiks- en slijtdelen vallen niet onder de garantie. Voor bepaalde artikelen gelden langere termijnen of zelfs levenslange garantie. Indien u een beroep wenst te doen op de garantie, dient u het product bij Rustbuster in Veenendaal aan te bieden. U dient hierbij een kopie van uw aankoopnota te overleggen. De eventuele verzendkosten zijn voor eigen rekening. Het is aan te raden vooraf even contact met ons op te nemen. De reparatietermijn is circa 2 weken. Defecten die het gevolg zijn van normale en te verwachten duurslijtage vallen niet onder de garantie. Bij verkeerd gebruik of gebrek aan normaal onderhoud vervalt de garantie.

Tevredenheidsgarantie

Rustbuster verkoopt kwaliteitsproducten die in het algemeen bedoeld zijn voor ambachtelijk gebruik. Rustbuster garandeert dat alle geleverde producten voldoen aan de eisen die daaraan redelijkerwijs gesteld mogen worden. Het eindresultaat is echter mede afhankelijk van het vakmanschap waarmee de producten zijn verwerkt. Mocht u echter om wat voor reden dan ook ontevreden zijn over het product of het behaalde resultaat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij garanderen u onherroepelijke terugbetaling van het aankoopbedrag indien u niet tevreden bent over het geleverde product. De aansprakelijkheid van Rustbuster is echter gelimiteerd tot de hoogte van dit bedrag.

Op al onze diensten/overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw aankopen!