Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Op agrarisch gebied heeft Rustbuster een grote klantenkring opgebouwd als het gaat om de ‘Roestoratie’ van landbouwwerktuigen. Daarnaast leveren we onze antiroestmiddelen en lasapparatuur ook aan de sector voor regulier onderhoud.

WERKZAAMHEDEN (VOORBEELDEN)

Aanleg en onderhoud

Heeft u een lasklus aan machines, omheiningen, gebouwen of werktuigen, dan kunt u zeker bij Rustbuster terecht! We leveren lasapparatuur van o.a. Lorch. Duitse topkwaliteit! Ons assortiment bevat robuuste apparaten die op krachtstroom werken en dus niet bang zijn voor een stevige klus.

Natuurlijk leveren we de benodigde gassen en gebruiksvoorwerpen zoals helmen, handschoenen, lastipjes etc. etc. Verder bieden we een mooie en complete range voor het aanleggen of vervangen van luchtleidingsystemen.

En mocht u als agrarisch ondernemer de eerste stappen willen zetten op het avontuurlijk pad van het lassen dan bied Rustbuster u zelfs de mogelijkheid om een workshop te volgen waarbij u door ervaren instructeurs op weg geholpen wordt.

Restauratie oldtimer tractoren en landbouwwerktuigen.

Onze kennis die we hebben opgedaan bij de verkoop van onze antiroest producten zetten we graag in om u te helpen bij de restauratie van tractoren of landbouwwerktuigen. We staan u met raad en daad bij en adviseren graag!