Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Rustbuster heeft de perfecte motorolie en smeervetten voor al uw klassieke auto’s en oldtimers. Bekijk het complete aanbod in onze webshop of kom gerust langs in onze showroom.

Vet, motorolie en smeermiddelen zijn onmisbaar bij de restauratie van auto en motor. Bijvoorbeeld: het bevestigen van boutjes, moeren en uitlaatdelen gaat beter als er een beetje keramisch vet (vervanger van kopervet) wordt gebruikt. Zelfs na 20 jaar is het boutje/moertje nog eenvoudig los te draaien. Het uitboren van puntlassen is eenvoudiger als snij- en boorolie op de puntlasboor wordt gespoten. Tevens zal de puntlasboor een veel langere levensduur hebben. Rustbuster heeft voor u een selectie gemaakt van middelen die uitstekend geschikt zijn bij de restauratie: professionele kwaliteit en zeer voordelig.

Keramisch vet (vervanger van Kopervet) wordt gebruikt bij montage van onder ander: bouten, moeren, bougies, spruitstukken, uitlaatdelen, schijfremmen, lagerbussen.

Deze pasta (zeer dik) wordt geleverd in pot inclusief kwast. De kwast zit in de dop.

Keramisch vet, in spuitbus. Deze keramische spray is een lossings- en montagepasta bestaande uit zeer fijn verdeelde keramiekdeeltjes in een onsmeltbaar bentone basisvet. Hieraan zijn krachtige anti-corrosie en anti-oxidatie inhibitors toegevoegd. Een vetspuit is onmisbaar voor de smering van zowel klassieke als moderne auto. In bijvoorbeeld assen zitten smeernippels waar u vet in kan spuiten. Dit is een hoge kwaliteit handmatige schaarvetspuit. Wordt geleverd inclusief smeerpijp.

Vetspuit, op lucht (pneumatisch, compressor vereist). U hoeft alleen maar een knop in te drukken om het vet te spuiten. Wordt geleverd inclusief smeerpijp. Vetpatroon voor zowel de handmatige schaarvetspuit als de pneumatische vetspuit. Universeel vet (multi purpose).

Snij- en boorolie koelt en smeert de boor, frees of tap. Hierdoor gaat het boren en snijden eenvoudiger. Ook zal de levensduur van de boor, frees tap aanmerkelijk toenemen. Professionele kwaliteit olie.

Bekende vochtverdrijver WD 40 (WD staat voor Water Displacement). Ideaal voor het vochtvrij houden van elektronische componenten (printplaten, stekkerverbindingen). Extra grote spuitbus met handige spuitkop.

Bekende universele Wonderspray. Uniek omdat het uitstekende smeereigenschappen combineert: smeren, vocht verdrijven en ontroesten. Een 3 in 1 werking. Zeer breed toepasbaar.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom gerust langs in onze winkel. Hopelijk vindt u wat u zoekt en graag tot ziens!