Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Beschrijving en producten voor het plamuren

Plamuren wordt toegepast om de carrosserie “strak te maken”. Gebruik vullende plamuur zo spaarzaam mogelijk, hierdoor blijft het plaatwerk jarenlang mooi glad. De plamuur van Unipol wordt door professionals gebruikt en heeft polyester als vulmiddel. Download hier meer informatie over Unipol plamuur. De Mahotec plamuur heeft aluminium als vulmiddel; dit is keihard en de hygroscopische (wateraantrekkende) werking is minimaal! Om de laatste zeer kleine oneffenheden weg te schuren kan de Flex Carros spuitplamuur worden gebruikt.

Producten voor het plamuren

Toelichting producten plamuren

Aluminium plamuur

De Mahotec aluminium plamuur is keihard en heeft een minimale wateraantrekkende werking. Ook geschikt als aluminium plamuur voor de velgen

Polyester plamuur voor auto of boot

Deze plamuur kan zowel grof als fijn verwerkt worden. Daarnaast heeft de polyester plamuur een uitstekend hechtvermogen op galvanisch verzinkte metaalplaat, vuurverzinkte carrosserieplaat, staalplaat, aluminium, hout en glasvezelversterkte kunststof op polyesterbasis.

Polyester plamuur aanbrengen

De ondergrond dient zorgvuldig schoongemaakt / geschuurd te worden, zodat deze vrij is van roest, vuil, vet en losse verfresten. De gewenste hoeveelheid plamuur wordt zorgvuldig vermengd met ca. 2 % verharder en dan binnen 4-6 minuten verwerkt. Na verdere 20 minuten verhardingstijd kan de plamuur droog of nat geslepen worden. Niet op Washprimer, Washfiller en kunsthars of nitro-combi-grondering verwerken. Download meer informatie over Unipol polyester plamuur hier boven.

Plamuurrubber

Dit product is geschikt voor het aanbrengen van plamuur op een rond of bol oppervlak. Het plamuurrubber is zeer flexibel en van professionele kwaliteit.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom gerust langs in onze winkel. Hopelijk vindt u wat u zoekt en graag tot ziens!

Eén reactie