Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Rustbuster heeft klein aantal Plasmasnijder in haar assortiment. Voordat de specificaties van dit apparaat worden weergegeven, zal eerst het plasmasnijden beschreven worden. Het is bewezen dat als de lasboog kleiner wordt, de gassnelheid en hittebestendigheid juist hoger worden. Dit resulteert in een toename van de voltage en temperatuur. Door de hoge temperatuur smelt het metaal en de hoge gassnelheden zorgen ervoor dat het gesmolten materiaal weggeblazen wordt. Hierdoor ontstaat de snijnaad. In de loop der jaren is de kwaliteit van het plasmasnijden verbeterd en nauwkeuriger geworden. Bovendien is deze manier van snijden een uitstekend alternatief om materialen te snijden die niet door middel van andere technieken gesneden kunnen worden.

Plasmasnijder met compressor

Dit draagbare apparaat snijdt gemakkelijk door metalen als staal, aluminium en koper van 12 mm plaatdikte en maximaal 25 mm snijdikte. Omdat het een draagbare snijder is, kunt u het apparaat gemakkelijk verplaatsen. Voor moeilijk bereikbare plaatsen is deze plasmasnijder van MetalWorks ideaal! Het apparaat is uitgerust met onder andere: een automatische Post flow voor afkoeling van de snijkop, ingebouwde automatische drukregelaar met display en met een connector voor CNC-sturing van op pc. Daarnaast is de plasmasnijder beschermd tegen overbelasting en over- of onderspanning op het net. De snijder wordt geleverd met een 6 m toorts met snelkoppeling en een massaklem 3 m.

Indien er vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of langs te komen in onze showroom. In de winkel kunt u de plasmasnijder rustig bekijken en uitproberen. Wij heten u van harte welkom met een lekker kopje koffie of thee. Graag tot ziens.