Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Om te kunnen lassen is het gebruik van reduceerventielen op gasflessen noodzakelijk. Rustbuster heeft verschillende varianten in huis. U heeft bijvoorbeeld de keuze om het ventiel op een Nederlandse, Belgische of Duitse gasfles te monteren. Tevens hebben wij ook een reduceerventiel voor zuurstofflessen in ons assortiment. De ventielen worden met name gebruikt als reduceertoestel.

Reduceerventielen gasfles

Zowel het reduceerventiel maxy als het reduceerventiel mini is geschikt voor gebruik met argon of menggas. De maxi- en mini-uitvoering passen op een standaard Nederlandse gascilinder van 2 tot 50 liter. De mini uitvoering is ook verkrijgbaar voor een Belgische of Duitse gascilinder van 2 tot 50 liter. De uitvoering van de ventielen zijn met 2 klokken, dit is voor druk en doorstroming.

Heeft u nog vragen en of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom gerust langs in onze winkel. Wij staan u graag te woord en hopelijk vindt u wat u zoekt. Wij hopen u welkom te heten in onze winkel of in de webshop!

Eén reactie