Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Roest verwijderen met de Rustyco producten

Met Rustyco wordt roest verwijderen een stuk eenvoudiger! het verwijderen van roest is namelijk vaak een zeer tijdrovende en vervelende bezigheid. Een andere mogelijkheid die vaak gebruik wordt om roest te verwijderen is zandstralen (gritstralen). Dit gebeurt in speciale cabines en is zeer specialistisch werk. Eenvoudiger en schoner gaat dit met Rustyco, het vloeibare schuurpapier! Zonder te schuren of te zandstralen verwijdert dit merk roest van metalen voorwerpen zoals oude munten, klokken en historische gereedschappen. Maar ook roest op auto-onderdelen, uw boot of motor-onderdelen laat zich eenvoudig verwijderen door deze producten! Een demonstratie roest verwijderen vindt u hier.

De Producten worden geleverd in flacons van 250, 500 en 1000 ml, daarnaast is er ook een gel verkrijgbaar. Deze gel wordt geleverd in een pot van 1 liter.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom gerust langs in onze winkel. Hopelijk vindt u wat u zoekt en graag tot ziens!