Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Wassen en poetsen met de producten van Rustbuster

Wassen en poetsen van een auto is zeer belangrijk. We zien regelmatig bijzondere, klassieke of excentrieke auto’s voor de Rustbuster winkel staan. De eigenaren van deze auto’s zijn met recht trots op hun bezit, of dit nou een 2CV (eend), kever, mini of Jaguar E-type is, dat maakt niet uit. Na vele jaren restaureren (gedeeltelijk of body-off) heeft de auto een plekje in het hart van de eigenaar gekregen. Zo’n auto heeft recht op het beste onderhoud. Het technische onderhoud kunt u zelf doen (met hulp van technische documentatie, forums op internet en niet te vergeten de betreffende auto- en oldtimerclubs) of laten doen door de specialist. Gelukkig zijn er in Nederland nog voldoende gespecialiseerde bedrijven die de klassieker een warm hart toedragen.

Het verzorgen van het interieur en het lak/exterieur van de klassieker wordt meestal door de eigenaar zelf gedaan. De vraag die wij vaak krijgen is: welke producten kan ik hiervoor het beste gebruiken? Dat hang af van wat voor een auto u heeft. Bezit u een klassieker dan heeft Commandant een uitstekend assortiment aan producten. De moderne auto kan het beste verzorgd worden met de producten van Valma en Turtle Wax. Rustbuster heeft voor u met grote zorg pakketten samengesteld waarmee u uw geliefde bezit in topconditie houdt. In de praktijk en uit onze eigen ervaring is gebleken dat een auto die goed verzorgd wordt minder snel roest! Zo ziet uw auto er niet alleen tip top uit, maar gaat deze ook nog eens langer mee. Wassen en poetsen kan uitstekend met onze producten.

Rustbuster heeft verschillende kwaliteitsproducten in huis voor het onderhouden en reinigen van uw carroserie.

Autoglym: Dit zijn Britse onderhoudsproducten voor zowel de professionele als de particuliere gebruiker. Deze producten worden overal ter wereld erg gewaardeerd. Ze staan bekend om hun uitzonderlijke werking en betrouwbare kwaliteit. De producten van Autoglym worden ontwikkeld volgens internationale kwaliteits- en milieunormen en verkregen een internationale reputatie als maatstaf voor producten van andere merken. Topmerken kiezen voor Autoglym Niet voor niets kiezen Jaguar, Aston Martin en het Honda Formule 1 team voor de Autoglym producten!

Commandant: Uw klassieke auto verdient de beste zorg. Dat geldt dus ook voor de lak die er na verloop van tijd doffer uitziet. Indien u de lak van uw klassieke auto wilt renoveren kunt u dat het beste doen met de producten van Commandant. Commandant is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat is opgericht in de jaren ’30. Commandant is in handen van Valma in Veenendaal, marktleider van autoverzorgingsproducten in Nederland.
Bij consumenten én Professionals is Commandant al jaren een begrip als het gaat om het verwijderen van krasjes, doffe aanslag en andere lakbeschadigingen. Vooral bekend vanwege de groene Commandant 4, maar ook de andere Commandant producten staan zeer goed aangeschreven. Commandant 3, 4 en 5 zijn siliconenvrij.
Commandant wordt aanbevolen door top fabrikanten van professionele lakken zoals Sikkens en Akzo. Rustbuster heeft voor u een aantal producten geselecteerd waarmee de klassieker van dak tot dorpel verzorgd kan worden.

Turtle Wax: Iedereen kent Turtle Wax.  Daar hoeven we niets meer aan toe te voegen. Kies voor de harde of vloeibare was met of zonder PTFE.  Poets krasjes weg met de Scratch Remover en maak het chroom weer als nieuw met Chrome Cleaner.

Vikan: Vikan produceert een groot assortiment autowasborstels. De meest gevraagde modellen vindt u uiteraard in deze webshop.

Valma: Valma reinigingsproducten worden met name gebruikt voor het standaard onderhoud van uw auto. N.B. Valma is tegenwoordig onderdeel van het Turtle Wax concern dat daarmee nu meerdere productlijnen voert.

Wat is de beste methode van wassen en poetsen?

Was de auto grondig met een spons en autoshampoo. Reinig de velgen met Wheelclean. Gebruik Commandant 3 (polijstpasta) om de zeer doffe lak mee te behandelen. Daarna goed uitpoetsen met een poetsdoek. Gebruik Commandant 4 (cleaner) om de iets minder doffe lak mee te behandelen. Wederom goed uitpoetsen. Commandant 5 (milde polish) is bedoeld voor de licht verweerde lak. Hiervoor geldt ook: aanbrengen en daarna goed uitpoetsen. Commandant 7 (cream wax) is zeer geschikt als onderhoudswas voor herstelde lak. Commandant 3,4 en 5 zijn uitstekend geschikt om doffe lak weer tot leven te brengen, Commandant 7 is zeer geschikt om regelmatig te gebruiken. Commandant 7 bevat carnaubawas, bijenwas en siliconen, waardoor een langdurige glans en bescherming gegarandeerd wordt. Spuit tenslotte alle portierrubbers in met Rubber Spray. Deze maakt oude droge rubbers weer flexibel.

10 tips voor een goede wasbeurt

Voor vragen of advies, neem contact met ons op of kom gerust langs in onze showroom.

youngklassiek

 

 

 

 

  wassen

  driver