Erba

Erba GmbH – modernste Technologie verbonden met traditie. Inmiddels kan het bedrijf met succes terugkijken op een geschiedenis van meer dan 50 jaar. Sinds 1956 staat het merk ERBA voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Principes die tegenwoordig zeldzaam zijn en daarom waardevol.

Van een ijzerwarenwinkel naar een modern groothandelsbedrijf! Het succes van het bedrijf is te danken aan de visie van oprichter Hugo Baumgärtner. De koopman opende in 1936 een kleine ijzerwarenwinkel in Wenen. In de naoorlogse jaren evolueerde hij met de tijd, voegde nieuwe en gebruikte machines toe aan zijn assortiment en breidde het aanbod gestaag uit.

Zijn zoon Erich Baumgärtner zet de koers naar internationaliteit uit, nadat hij het bedrijf na de dood van zijn vader overneemt. Hij oriënteert zich op de internationale markten en richt zijn blik vooral op China. Daar ziet hij als een van de eerste Europeanen de mogelijkheden van een goedkope, maar toch hoogwaardige productie van gereedschap voor de Europese markt. Binnen korte tijd maakt hij naam als leverancier van kwaliteitsgereedschap.

Het bedrijf ontwikkelt zich snel verder en het assortiment groeit gestaag. Ook de bedrijfsruimtes worden regelmatig vergroot en aangepast aan de nieuwe eisen.

Wie we vandaag zijn In het jaar 2000 heeft Christian Baumgärtner, die sinds 1991 actief is in het bedrijf, de leiding van zijn vader Erich overgenomen.

De focus van het bedrijf richt zich steeds meer op de productie van hoogwaardige kwaliteit tegen een hoger prijsniveau. Continue leverbaarheid, betrouwbaarheid en innovatiekracht maken Erba GmbH tot een topaanbieder.

De internationale markt en inmiddels ook de online handel spelen een grote rol in de ontwikkeling van het bedrijf.

Productcategorieën

Filter op prijs

Prijs filter - slider
4454

Resultaat 1–6 van de 7 resultaten wordt getoond

Filter op prijs

Prijs filter - slider
4454

Resultaat 1–6 van de 7 resultaten wordt getoond

erba-33607.jpg20polijstmachine.jpg
 99,00  119,79 incl btw