Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Rustbuster heeft regelmatig verschillende dopsleutelsets in de aanbieding, dit zorgt ervoor dat u nooit teveel betaald! Rustbuster heeft een ruim aanbod aan deze sets. Of u nu een hobbyist bent of vakman u bent bij ons aan het juiste adres. Alles voor uw garage of werkplaats is verkrijgbaar. Zoals bij eigenlijk iedere set, zijn er ook bij de dopsleutelsets verschillende maten. Daarnaast heeft Rustbuster een minimum van een 4 delige en een maximum van een 66 delige set. Een set kopen kan dus met verschillende soorten ratelsleutels, zie hiervoor het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

T- dopsleutels

Naast deze maten ratelsleutels, bestaan er t-dopsleutels en dopsleutelsets in inch maten. Voor het gehele assortiment, verwijzen wij u naar onze webshop.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom langs in onze winkel te Veenendaal. Onder het genot van een kopje koffie of thee helpen wij u graag verder. Wij staan u graag te woord en zoeken samen met u naar een geschikt(e) antwoord/oplossing. In onze showroom kunt u rustig producten uitproberen en/of bekijken. Graag tot ziens in onze webshop of showroom.

4 reacties