Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Tectyl kopen bij Rustbuster

Wat is tectyl? In dit artikel leest u mee over wat deze producten inhouden. Het conserveringsmiddel die u in huis moet hebben! Anti-steenslag coating en bescherming voor bodems, wielkasten, dorpelranden, velgen, bumpers etc.

Holle ruimte bescherming, remmenreiniger, siliconenspray en vetpatronen ook verkrijgbaar. Kortom voor Tectyl bent u bij Rustbuster aan het juiste adres.

Tectyleren

Tectyl voor uw auto. Zo is er de een spuit, die geschikt is voor het onder hoge druk vernevelen van ML bodysafe en andere anti-roestmiddelen (zoals bv RX7 en HT-was). Bij deze spuit wordt de vloeistof zelf onder druk gezet en verneveld. Wordt geleverd met twee spuitslangen. De eerste slang heeft een rondstraalkop, de tweede slang is voor het aanbrengen van bv. steenslagbescherming. Voor het aansluiten hiervan heeft u een tule met 1/4 inwendige schroefdraad nodig en voor het gebruik van de spuit is een compressor noodzakelijk.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom gerust langs in onze winkel. Hopelijk vindt u wat u zoekt en graag tot ziens!

Eén reactie