Tectyl

Valvoline Tectyl: voor optimale bescherming tegen roest en corrosie

De kracht van Valvoline Tectyl anti-roest producten

{{Valvolineectyl}} anti-roest producten en conserveringsmiddelen zijn een essentiële keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige bescherming tegen roest en corrosie. Met hun jarenlange ervaring en bewezen trackrecord in de industrie, biedt Valvoline Tectyl een breed scala aan producten voor verschillende toepassingen.

{{Roestpreventie op maat}}

Ongeacht uw behoeften, heeft Valvoline Tectyl de juiste oplossing voor u. Of het nu gaat om auto’s, vrachtwagens, machines, boten of andere metalen oppervlakken, Valvoline Tectyl heeft een specifiek product dat geschikt is voor uw situatie.

Bescherming op de lange termijn

Met Valvoline Tectyl kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig of apparatuur beschermd blijft tegen de schadelijke effecten van roest en corrosie. De producten van Tectyl vormen een sterke barrière tussen het metaaloppervlak en de elementen, waardoor de levensduur van uw bezittingen wordt verlengd.

Eenvoudig in gebruik

Het gebruik van Valvoline Tectyl producten is eenvoudig en gemakkelijk. U kunt ze aanbrengen met een spray, roller of kwast, afhankelijk van de aard van het oppervlak dat u wilt behandelen. De producten van Tectyl zijn snel drogend, wat betekent dat u snel weer aan de slag kunt.

{{Betrouwbare bescherming voor verschillende toepassingen}}

Valvoline Tectyl biedt een breed scala aan anti-roest producten en conserveringsmiddelen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Of u nu uw auto wilt beschermen tegen winterse weersomstandigheden of uw waardevolle machines wilt bewaren tijdens opslag, Valvoline Tectyl heeft het juiste product voor u.

Beschermt uw voertuig: Tectyl 506

Voor auto’s is er bijvoorbeeld de Tectyl 506. Dit krachtige anti-roestmiddel vormt een beschermende laag op het chassis en andere kwetsbare gebieden van uw auto. Het beschermt tegen zout, water, modder, steenslag en andere invloeden die corrosie kunnen veroorzaken.

Industriële kracht: Tectyl ML

Voor industriële toepassingen biedt Valvoline Tectyl de Tectyl ML aan. Dit product kan worden gebruikt om grote machines en apparatuur te beschermen tegen roest en corrosie, zelfs in extreme omstandigheden zoals offshore-locaties.

Conserveringsmiddelen voor opslag: Tectyl Multipurpose Grease

Als u waardevolle bezittingen opslaat, zoals machines, gereedschap of boten, dan is de Tectyl Multipurpose Grease de ideale keuze. Dit speciale smeermiddel zorgt ervoor dat metalen onderdelen gesmeerd en beschermd blijven, zelfs tijdens een lange periode van inactiviteit.

Conclusie

In de strijd tegen roest en corrosie biedt Valvoline Tectyl de perfecte oplossing voor iedereen die waarde hecht aan de duurzaamheid en bescherming van hun bezittingen. Met hun uitgebreide assortiment anti-roest producten en conserveringsmiddelen kunt u er zeker van zijn dat uw voertuigen, machines en andere metalen oppervlakken optimaal beschermd blijven.

Productcategorieën

Filter op prijs

Prijs filter - slider
5105

Resultaat 1–6 van de 16 resultaten wordt getoond

Filter op prijs

Prijs filter - slider
5105

Resultaat 1–6 van de 16 resultaten wordt getoond

19% Korting
Valvoline Tectyl Stone Chipping Spuitbus 500 ml Anti Roest Product Primer Coating Rustbuster 010.887112
Oorspronkelijke prijs was: € 16,53.Huidige prijs is: € 13,40.  16,21 incl btw
45% Korting
Tectyl Multi Purpose 506 anti corrosie coating Rustbuster
Oorspronkelijke prijs was: € 11,88.Huidige prijs is: € 6,57.  7,95 incl btw
12% Korting
Tectyl-Bodysafe-Valvoline-blik-5-L-5-blikken-van-1-liter-Primer-Coating-Ontroesten-Anti-Roest-Middel-Rustbuster-010.VE20035.5
Oorspronkelijke prijs was: € 99,15.Huidige prijs is: € 87,15.  105,45 incl btw