Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Divers plaatwerkgereedschap voor het zelf maken van reparatiedelen en het uitdeuken van plaatwerk is verkrijgbaar bij Rustbuster! Denkt u hierbij aan aambeelden, plaatwerkhamers, zetbanken en nog veel meer. Dankzij het uitgebreide assortiment in onze webshop en fysieke winkel is de kans erg groot dat u de technische onderdelen vindt waar u naar op zoek bent.

Het beste plaatwerkgereedschap voor iedere klus

Wanneer u regelmatig plaatwerk vervormd of met elkaar verbindt is het belangrijk om het juiste lasgereedschap te gebruiken. Dit plaatwerkgereedschap maakt uw klus een stuk eenvoudiger en met de juiste middelen gaat het ook een stuk sneller. Bij Rustbuster in Veenendaal zorgen we ervoor dat u altijd het juiste plaatwerkgereedschap in huis kunt halen en tevens bieden wij u een uitstekende service aan. Wanneer u voor 17.00 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Als wij het plaatwerkgereedschap op voorraad hebben, kunt u deze ook na één uur al ophalen bij ons in de winkel. U bent altijd verzekerd van persoonlijke en uitstekende service.

Het plaatwerk gereedschap

Handig om het plaatwerk in vorm te kloppen.

Handig om zelf reparatiedelen te maken.

Voor het krimpen en herstellen van het plaatwerk.

Voor doorlopend recht en figuurknippen van een autoplaat.

Geschikt om puntlassen los te maken en het materiaal om de puntlas weg te halen.

Voor het verzetten, knippen en ponsen van gaten op de autoplaat.

Geschikt voor carrosserie plaatwerk en om moeiteloos door plaatwerk te zagen.

Praktisch instructieboek

Heeft u altijd al interesse gehad in plaatwerken, maar nog nooit een plaatwerkhamer in handen gehad? Het instructieboek Stap voor Stap Plaatwerken geeft uitleg over het vormen, uitdeuken, lassen en spuiten van plaatwerk met het geschikte plaatswerkgereedschap. Plaatwerken is een fascinerend onderdeel van de auto- en motorhobby. Dit instructieboek staat boordevol praktische informatie, handige tips en bevat meer dan 250 foto’s. Zo leert u snel de kneepjes van het vak en weet u direct welk plaatwerkgereedschap u nodig heeft voor uw nieuwe klus.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u nog vragen over het kopen van plaatwerkgereedschap voor het aanpakken van plaatwerk? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of bezoek gerust eens onze winkel in Veenendaal. Bij ons heeft u de mogelijkheid om bepaalde producten uit te proberen in zodat u altijd de juiste keuze maakt. Daarnaast bieden we ook diverse workshops aan, waar u het vak leert van professionals. Voor meer informatie belt u naar 0318 – 613 233 of stuurt u een e-mail naar info@rustbuster.nl.

2 reacties