Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Toevoegmateriaal voor het lassen op TIG

In het ruime assortiment van Rustbuster vindt u altijd het juiste toevoegmateriaal voor TIG, zodat u kunt TIG-lassen. Wij hebben een fysieke winkel in Veenendaal en een webshop waar u terechtkunt voor allerlei technische onderdelen op het gebied van lassen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te laten thuisbezorgen of op te halen in onze winkel. Wanneer u voor 17.00 uur besteld, heeft u uw toevoegmateriaal voor het lassen op de manier van TIG de volgende dag al in huis.

Wilt u ons volledige aanbod toevoegmateriaal bekijken?

Bekijk onze toevoegmateriaal

Een uitstekende service bij het bestellen van toevoegmateriaal voor het lassen op de manier van TIG

Wanneer u gaat lassen en gebruikmaakt van een TIG-lasapparaat heeft u ook kwalitatief uitstekend toevoegmateriaal voor de TIG nodig. Denkt u hierbij aan toevoegstaven in verschillende lengtes. Met behulp van toevoegmateriaal last u twee stukken metaal eenvoudig aan elkaar. Natuurlijk heeft u hier ook lasapparatuur voor nodig. Naast een TIG-lasapparaat en toevoegmateriaal voor TIG, kunt u bij ons ook terecht voor andere lasapparatuur. Denkt u hierbij aan onder andere een CTEK-druppellader, gereedschap, maar ook aan RX5 anti-roest.

Lassen.jpg

Bestel online of in onze winkel

Voor het juiste toevoegmateriaal bekijkt u ons ruime aanbod online of komt u naar onze fysieke winkel in Veenendaal. U bent altijd verzekerd van persoonlijke en deskundige service van hoge kwaliteit. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken door te bellen naar 0318 – 613 233 of door een e-mail te sturen naar info@rustbuster.nl.

Eén reactie