Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Cebora-lasapparaten

Bent u op zoek naar Cebora-lasapparaten om thuis of op het werk te kunnen lassen? Bij Rustbuster heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment lasapparaten voor al uw klussen. Wij hebben een webshop en een fysieke winkel in Veenendaal waar u terechtkunt voor diverse technische onderdelen. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om uw bestelling te laten thuisbezorgen of in onze winkel op te komen halen. Dit is vaak al mogelijk binnen een uur na het aankopen van een van de Cebora-lasapparaten uit ons assortiment.

Wilt u ons volledige aanbod lasapparaten bekijken?

Bekijk onze lasapparaten

Diverse Cebora-lasapparaten van hoogwaardige kwaliteit

De Cebora-lasapparaten staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. In ons assortiment vindt u verschillende compacte apparaten van dit merk met ieder zijn eigen technische kenmerken. Voor iedere klus hebben wij wel geschikte machines om uw werkzaamheden, zoals het lassen van plaatwerk, succesvol en netjes af te ronden. Wij begrijpen het dat u het prettig vindt om een lasapparaat eerst uit te proberen, voordat u besluit om deze te kopen. In ons unieke las-experience center kunt u diverse lasapparaten uitproberen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Lassen.jpg

Plaats uw bestelling online

Wanneer u een van onze Cebora-lasapparaten voor 17.00 uur besteld, heeft u deze de volgende dag al in huis. Daarnaast heeft u de unieke mogelijkheid om lasapparatuur te testen en uit te proberen in onze winkel in Veenendaal. Bestelt u liever online, maar heeft u nog wat vragen over een lasapparaat of wilt u lasdraden kopen? Bel dan naar 0318 – 613 233 of stuur een e-mail naar info@rustbuster.nl. Wij voorzien u graag van deskundig advies op maat.

3 reacties