Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Bent u op zoek naar een compacte compressor van het merk Falcon? Bij Rustbuster kunnen we u verschillende type compressoren leveren. De Falcon-compressor is van Europees fabricaat en geschikt voor hobby en semiprofessioneel gebruik. U kunt bij ons terecht in onze webshop en fysieke winkel. Wij helpen u graag met deskundig advies wanneer u besluit om een compacte Falcon-compressor te kopen.

Een compacte compressor van het merk Falcon

Iedere compacte Falcon-compressor, of een ander merk uit ons aanbod, heeft een verschillende tankinhoud en maximale keteldruk. Die overzichten hebben wij voor u op een rijtje gezet:

Naast de bovenstaande modellen, kunnen we nog veel meer verschillende soorten compressors leveren. Daarnaast leveren wij ook een compleet pakket aan luchtleidingsystemen, gevulde gereedschapskarren en toebehoren.

Mobiele en compacte compressor

Al onze apparaten zijn erg mobiel, waardoor u het apparaat eenvoudig verplaatst. Ons assortiment bevat nog vele verschillende opties. Hiervoor bekijkt u de webshop waar er regelmatig een compacte compressor in aanbieding verschijnt, zodat u nooit te veel betaalt. Bovendien heeft Rustbuster een compressorolie voor het onderhoud van het apparaat. Ook vindt u in ons assortiment producten zoals CTEK-acculaders en Teng Tools-gereedschap.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen over een compacte Falcon-compressor? Aarzel dan niet en kom naar onze winkel in Veenendaal of neem contact met ons op om het gehele aanbod te weten te komen. Bel naar 0318 – 613 233 of stuur een e-mail naar info@rustbuster.nl. In ons las-experience center in Veenendaal kunt u rustig de compressoren bekijken en eventueel uitproberen. Hopelijk tot ziens!

3 reacties