Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

Informatie over CTEK-acculaders

Een CTEK-acculader voor uw auto is van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar bij Rustbuster in Veenendaal. De accuconditie is (zeker in de wintertijd) van essentieel belang voor het goed starten en rijden met uw auto. Wij voorzien u graag van de nodige informatie omtrent dit soort problemen en de producten om uw accu in goede conditie te houden. Kies bijvoorbeeld een acculader voor uw auto van 24 of 12 volt. Een CTEK-acculader is, naast uw auto, ook geschikt voor uw motor, boot, op de camping en in uw camper.

Waarom een CTEK-acculader?

Er zijn diverse redenen waarom u een CTEK-acculader voor uw auto of ander voertuig kunt aanschaffen. Natuurlijk is de kwaliteit een uitstekende reden om een acculader, of een CTEK-druppellader, te kopen voor uw auto. Daarnaast kunt u ook denken aan de volgende voordelen:

Een verwaarloosde accu gaat ongetwijfeld minder lang mee. Een acculader zorgt voor een maximale levensduur van de accu van uw auto.

Een acculader verlengt de levensduur van de accu. De accu’s worden dus zolang mogelijk gebruikt, wat een gunstige impact heeft op het milieu.

Sluit uw acculader zonder problemen in enkele seconden aan en laat hem aangesloten tot u de accu weer eens nodig heeft.

Acculaders vereisen heel wat minder oplaadtijd dan de meeste conventionele opladers. In een verrassend kort tijdsbestek is uw accu weer klaar om aan de slag te gaan.

Een lege accu kan uw dag om zeep helpen. Een CTEK-acculader met druppellading zorgt ervoor dat de accu van uw auto altijd klaar staat.

Bij conventionele laders krijgt u te maken met zowel explosieve gassen als vonken. CTEK controleert de gasvorming en beschikt over een gepatenteerde vonkbeveiligingstechnologie. Alle laders kunnen buitenshuis gebruikt worden.

CTEK biedt een ruim assortiment van intelligente en praktische acculaders voor alle types loodzuuraccu’s. Deze acculaders kunnen lange periodes aangesloten blijven voor een beschermende druppellading. Het gebruik van een acculader levert geen gevaar op voor de elektronica, zodat u de accu van uw voertuig niet hoeft te ontkoppelen. Ze zijn ook vonkvrij, kortsluit beveiligd en beschermd tegen polariteitsomkering. CTEK-laders kunnen ook volledig lege en gesulfateerde accu’s opladen. Zelfs wanneer de netstroom daalt tot 170 volt blijven de laders uw accu perfect opladen. Ons gehele assortiment van CTEK-laders is goedgekeurd voor gebruik buitenshuis.

De kenmerken CTEK-acculaders

Een CTEK-acculader voor uw auto heeft verschillende kenmerken. Wij hebben ze voor u overzichtelijk op een rijtje gezet:

Bestel uw lader eenvoudig online

Wanneer u op zoek bent naar een CTEK-acculader voor uw auto, dan kunt u deze eenvoudig in onze webshop of winkel in Veenendaal bestellen. Hier vindt u nog veel meer producten om uw auto in topconditie te houden. Denkt u hierbij aan antiroestmiddel, zoals RX5 anti-roest. Wij staan graag voor u klaar met onze persoonlijke service om u te voorzien van deskundig advies. Hiervoor belt u naar 0318 – 613 233 of stuur u een e-mail naar info@rustbuster.nl.

4 reacties