Rustbuster SALE, met hoge KORTINGEN

Pak die hoge kortingen mee!

0318 – 613 233

CO2-lasapparaat kopen

Wilt u graag een CO2-lasapparaat kopen voor thuisgebruik of voor op het werk? Bij Rustbuster heeft u de keuze uit een ruim aanbod lasapparatuur voor professioneel gebruik, maar ook als hobbyist. Wij hebben een webshop en een fysieke winkel in Veenendaal waar u terechtkunt voor al uw technische apparatuur en persoonlijke service op het gebied van lassen.

Wilt u ons volledige aanbod lasapparaten bekijken?

Bekijk onze lasapparaten

Online of in onze winkel een CO2-lasapparaat kopen

We spreken van een CO2-lasapparaat wanneer er met gas wordt gelast dat volledig uit CO2 (kooldioxide) bestaat. In de praktijk wordt deze manier van lassen steeds vaker toegepast. Dit komt mede vanwege de diverse voordelen, zoals de hoge smeltsnelheid en stroomdichtheid. U kunt uw nieuwe CO2-lasapparaat in onze webshop kopen, maar ook in onze fysieke winkel. Hier heeft u de mogelijkheid om het apparaat uit te proberen in ons las-experience center om te kijken of deze geheel naar wens is. Daarnaast vindt u in ons aanbod nog veel lasapparaten en producten, zoals gasflessen voor het lassen en een TIG-lasapparaat.

Lassen.jpg

Bestel online of bezoek onze winkel en test uw nieuwe apparaat uit

Voor het kopen van een CO2-lasapparaat maakt u gebruik van onze expertise. Bij ons kunt u ook meteen het juiste TIG-toevoegmateriaal aanschaffen. Daarnaast verzekeren wij u van een snelle levering. Online voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag al in huis. Wanneer wij uw bestelling op voorraad hebben, kunt u deze zelf na één uur al ophalen in onze winkel. Wilt u voordat u een CO2-lasapparaat gaat kopen eerst meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan naar 0318 – 613 233, stuur een e-mail naar info@rustbuster.nl of kom naar onze winkel in Veenendaal.

Eén reactie