Omschrijving

Zandstraalset bij Rustbuster

Met deze zandstraalset kunt u een product perfect verfijnen. Daarnaast heeft Rustbuster andere producten die geschikt zijn om te slijpen, schuren en stralen. Van schuurpapier tot haakse slijpers en van een zandstraalset tot staalborstels, u kunt bij Rustbuster voor werkelijk alles terecht!

Zandstraalset

Zandstraalset                     

Deze zandstraalset is uitermate geschikt voor het volledig schoonstralen van kleine stukjes op de auto. Een uitkomst voor de serieuze roestorateur is het speciale zandstraalsetje dat wij aan ons leveringsprogramma konden toevoegen. Met deze set is het mogelijk om direct op de auto plaatselijk kleine stukjes volledig schoon te stralen. Een straalkast is hierbij dus niet nodig.

Het mondstuk van dit pistool is voorzien van een speciale rubber manchet. Deze manchet plaatst u strak tegen de auto. Door een opening in het rubber wordt het materiaal nu plaatselijk schoon gestraald. Het straalzand blijft in de manchet en wordt in een opvangzak verzameld zodat het kan worden hergebruikt. Dit pistool wordt als complete set geleverd. Alles wat u nog nodig heeft is een compressor. Door het geringe luchtgebruik van de spotstraalset set is deze op vrijwel elke compressor te gebruiken (vanaf 24 liter tankinhoud). Dan kunt u zelf in alle kleine hoeken en gaten stralen. Zelfs plekjes die met de schuurmachine niet bereikbaar zijn kunt u met dit straalpistool perfect ontroesten! Ideaal voor de restauratiehobby.

Zandstraalset

De set bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Zandstraalpistool met voorraadbeker en opvangzak.                                                                                  
  • Twee rubber manchetten voor het stralen van ronde plekjes.          Zandstraalset
  • Rubber manchet voor het stralen van binnenliggende hoeken.                                            
  • Rubber manchet voor het stralen van buitenliggende hoeken.
  • Een bus straalzand (700 gram)

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom gerust langs in onze winkel. Hopelijk vindt u wat u zoekt en graag tot ziens.